INGIN JANA INCOME 3-5 ANGKA DENGAN MOMMYLUV GROUP? LIMITED TIME & SEAT ! CONTACT NOW
Cart 0

Ebook - Ku Islamic Special Edition

RM 69.00 RM 99.00


E-BOOK KU SPECIAL EDITION ini, terdapat banyak kelebihan yg ada. Antaranya adalah :-

🎀 dapat mengurangkan ketagihan smartphone/ipad utk kanak2.
🎀 mengelakkan kerosakan mata pada kanak-kanak.
🎀 boleh menarik minat dan fokus anak-anak untuk belajar lebih tekun.
🎀 masa juga terluang dgn berfaedah.
🎀 anak boleh belajar solat dengan mudah.
🎀 boleh menguatkan daya ingatan dan hafalan bagi kanak-kanak.

Banyak kan kelebihan yang terdapat di E-BOOK KU SE by MOMMYHANA?

Normal price untuk EB, RM99. tapi kt sini nak bagi promosi RM69! 😱 tuan/puan akan jimat RM30 tau!! 😱

Terdapat FREE GIFT :-

👉 marker (RM5)
👉 dummy stylus pen (RM5)

p/s warranty dari MommyHana adalah 1 bulan!!! 


Frequently Ask Question. (FAQ)
=====
.

1- eBookKu Islamic Special Edition ni sesuai untuk anak kecil umur berapa?
eBook ini sesuai untuk anak kecil seawal 6 bulan dengan bimbingan ibu bapa sehingga umur 9 tahun.
.
2- Ada warranty tak?
ans: Ada, warranty selama 30hari bersyarat tiada kerosakan fizikal pada eBook-Ku (seperti kesan hentakan atau bahagian tercabut).
.
3- Kalau barang sampai dah rosak macam mana?
ans: Sila inform HQ setelah barang diterima dari pihak poslaju. Pertukaran serta merta untuk barang yang rosak.
.
4- Penggunaan Bahasa dalam eBookKu Islamic Special Edition ni?
ans: Menggunakan dua bahasa utama iaitu Malay dan English.
.
5-Berapa muka surat? Belajar apa dalam eBook-Ku?
ans: 20 m/s. Dalam eBook-Ku, anak-anak kecil akan belajar mengenal ABC, Mengenal Haiwan dan bunyi, Mengenal buah-buahan, Mengenal kenderaan dan bunyi, Mengenal huruf, Mengenal bunyi ejaan & sebutan, Mengenal tumbuhan, Mengenal sayur-sayuran, Mengenal warna, Mengenal bentuk, Mengenal jenis sukan, belajar mengenai rukun islam dan rukun iman, Belajar mengenai masa, Mengenal cara berwuduq, Belajar rukun solat, Mengenal doa-doa harian. Ada mengandungi surah lazim, asma ul husna dan doa dhuha.  
.
6- Guna battery apa?
eBook-Ku menggunakan batery AA sebanyak 3 biji.